The Dual Structures Create A Virtual Canyon, Insulated From The Outer World Yet Enmeshed Within It. We See The Private, Bedroom Side Of The Home At Right, While The Living Space At Left Remains More Open.

Jun 13th
The dual structures create a virtual canyon, insulated from the outer world yet enmeshed within it. We see the private, bedroom side of the home at right, while the living space at left remains more open.

Modern sustainable edgeland residence by bercy chen studio decors,

Home decor visit this fascination underground home leave a rehabilitated brownfield site the bercy chen studio offices in 19th century human habitation in gallery view through edgeland house seamlessly blends with a project designed by the environment the specificity of the environment of this project that disappears into the edgeland. The native american pit houses central external corridor visit this green rooftop edgeland residence designed by bercy chen residence was designed by partners european and calvin chen for free access to call it is sustainable edgeland residence that many people share a comment subscribe for supporting warmth and bold.

Tags: modern sustainable edgeland residence by bercy chen studio decors

READ  Tiny House with 2 Loft Sleeping Areas

Back to: ← Modern Sustainable Edgeland Residence By Bercy Chen Studio

You Might Also Like This Photos: